Wednesday, September 1, 2010

CHAPTER 60: PRESENTATION OH PRESENTATION

Haritu sibuk dengan presentation abg Rashid...
Kalini sibuk dengan presentation mak jah...
Tapi, kali ni agak laen sebab lecturer ni amatla cerewet..
Cerewet-cerewet pon aku suka.. hihi..
Bukan apa...dia hanya menolong kita juga kan?
Membentuk generasi student yang baru?huhu

Presentation kali include dengan video jugak..
Walaupun sekejap namun ada jugak kan bahan?
Tajuk pon berkenaan dengan stress...
Tapi sebelum present tuh..
Satu je yang dikesalkan...
Kami x includes conclusion...
Tapi xpe..cakap je asal related...
Dah la aku intro...pastu kena conclude..
Nasib bek mak jah comei xmarah..kiki

So, nak share skit pasal benda-benda yang related dengan stress..
Mana tau kalu ada orang yang stress..Boleh guna...
Tips-tips stress bleh dicari melalui rujukan yang kami guna ni..


Spielberger, C. D. , & Sarason, I.G. (ed.) (2005). Stress
and emotion: Anxiety, anger and curiosity. New York:
Routledge.

Greenberg, J. (2005). Managing behavior in
organizations. 4th. ed. Upper Saddle River: Pearson
Education, Inc.

Nelson, D. L., & Quick, J. C. (2003). Organizational
behavior: Foundations, realities and challenges. 4th. ed.
Australia: Thomson-South Western
.
Robbins, S. P. (2003). Organizational behavior. 10th ed.
Upper Saddle River, New Jersey: Pearson Education
International.

Lastly, ni adalah video stress yang kami include time presentation..
Mak jah pon ketawa hihi..
Enjoy..




video

1 comment: